söndag 24 januari 2010

Grattis SD

Sverigedummokraterna går från klarhet till klarhet. De tomma stolarnas parti får tömma ännu en sittdyna sedan en SD-politiker i Uppsala åkt dit för narkotikabrott I avvaktan på domen, som kommer imorgon, måndag, funderar åklagaren på att även åtala honom för bokföringsbrott.
Att han tidigare är dömd för smuggling av anabola steroider och misshandel visste hans omdömesgilla partikamrater om...

Jag trodde att fåniga SD-sympatisörer på FaceBook och andra sociala fora (som Anna Bohla, Berra Goldstein, Sten Hård, Rutger von Pinkenstråhle, Råger Nyduschad m fl) var småkillar med alldeles för gott om tid vid datorn. Efter SD-Uppsalas stolleprov börjat man ju undra.

"SD hatar att bli jämförda med nazisterna. En skymf mot judarna" lyckades en av ovanstående stollar få till det på FaceBook häromdagen.
Hat. Detta vedervärdiga ord för en ännu vidrigare företeelse. SD försöker kanske undvika det, men "hat" är ett av favorituttrycken bland unga, förvirrade sympatisörer.
Nationalsocialisten Hitler hatade judar och judendomen. Nu dammas nassarnas gamla judekarikatyrer av med kroknäsor och allt - och förses med turbaner. "Nationalisten" Jimmy Åkesson och hans likasinnade hatar muslimer och islam. Vad är egentligen skillnaden?

Uppebarligen har Jimmy Åkesson och hans clowner i alla fall lyckats få folk att dra öronen åt sig.
Enligt senaste Sifo är Sverigedummokraternas framgångssaga över.

Källor: SvD, Ekot, SvD, DN, Ekot, FaceBook

.

Inga kommentarer: